Modalitati de plata:

Ramburs (suma se achita la curier, la predarea produsului) – Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Societatea noastra va expedia coletul prin intermediul unui curier rapid, iar dumneavoastra platiti pretul coletului + taxa de livrare. Valoarea produselor + taxa livrare este cea din momentul confirmarii comenzii.

Online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Conditii de livrare

Produsele din stoc nu se pot rezerva mai multe zile. O data ce este comanda primita in sistem, este procesata, expediata si in maxim 3 zile lucratoare livrata catre client.
Orice produs are termen de livrare de 24-48 ore. Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate în weekend, in perioada sarbatorilor legale sau in sezonul de concedii de odihna cu mentiunea datelor de livrare pe prima pagina a magazinului online.

Comenzile se livreaza doar in localitati din Romania.
Pentru livrarea comenzilor, Masalla.ro foloseste serviciile de curierat rapid oferite de DPD Curier.

Costurile livrarii sunt:
– Pentru comenzi de pana la 249.99 RON inclusiv – 20 RON.

– Pentru comenzi de peste 250 RON inclusiv – Livrare Gratuita.

Comenzile plasate pana la ora 14:00, de luni pana vineri, vor fi procesate in aceeasi zi.
Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00 si in weekend vor fi procesate luni.
Livrarea produselor se efectueaza cu firma de curierat DPD Curier in termen de 24-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat oferite de firma DPD. Prețul transportului este 20,00 lei per colet de maxim 3 kg, pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului. În cazul în care nu intră în aria de acoperire a curierului, veți fi contactat pentru a stabili detaliile de livrare.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 250 lei doar pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului.

Scopul nostru este să livrăm toate comenzile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Orele se calculează din momentul în care comanda pleacă de la noi.

În cazul în care după 3 încercări agentul de livrări nu vă găsește la adresa de livrare, va trebui să vă prezentați personal la cel mai apropiat sediu DPD pentru ridicarea coletului.

Important! Asigurați-vă că adresa de livrare este aceea unde puteți fi găsit de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

Luați în considerare faptul că agentul de livrări va încerca livrarea 3 zile consecutive după ce va suna în prealabil.

Dacă doriți să schimbați adresa de livrare va trebui să achitați o taxă suplimentară către compania de curierat, în caz contrar fiind necesară prezentarea personală la cel mai apropiat sediu DPD pentru ridicarea coletului.

Vă rugăm să vă asigurați că ați completat corect datele deoarece datele incorecte pot duce la întârzierea livrării comenzii.

În cazul în care refuzați să ridicați coletul și/sau în eventualitatea altor probleme apărute în timpul procesării comenzii, ne rezervăm dreptul de a opri livrarea produselor către dumneavoastră.

Mulțumim pentru înțelegere !